luni, 25 ianuarie 2010

Ciorba de vacuta cu legume

E preferata mea si e simplu de facut
Ingrediente:Jumatate kg de carne proaspata de vacuta
- legume: 1 morcov maricel; 1 pastarnac ; 1 radacina de patrunjel, 1 ardei gras; 1 ceapa mare; 1 rosie
-fidea sau taitei (dupa preferinte)
- bors
- 1 legatura de patrunjel
Inainte de a o prepara tin sa va spun ca eu nu gatesc cu ulei si nu calesc legumele . De ce? Pentru ca nu mi se pare sanatos si de cativa ani incercam sa ne ferim de prajeli pe cat posibil.
Cum preparam?
Punem carnita la fiert si spumuim des .Intre timp, dam toate legumele prin razatoare sau robot si cand carnita e aproape fiarta punem legumele. Scoatem carnea pentru a o taia cubulete si o punem din nou in oala . Cand totul e fiert adaugam condimente dupa gust,apoi punem fideaua si la final borsul (sa acrim putin).Dam oala la o parte de pe foc si adaugam patrunjelul tocat marunt.
Pofta mare!

0 comentarii:

Cipriana Bucur   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP