luni, 30 august 2010

Mancarica de ciuperci cu pui



Ingrediente:
1kg de ciupercute proaspete
1 piept de pui
1-2 cepe marisoare
condimente

Se toaca ceapa marunt, se pune la calit in putin ulei,apoi se adauga pieptul de pui taiat cubulete,si adaugam o canita de apa si lasam la fiert.
Intre timp taiam ciupercutele (curatate,spalate), si cand puiul este aproape fiert le dam drumul sa fiarba si ele.Am condimentat dupa gust, am pus si o lingurita de bulion si cand totul era gata am servit cald.
Pofta mare!

Ardei copti umpluti cu cascaval




Acum cateva luni in urma am vazut la TV , o reteta :ardei copti umpluti cu branza sarata, iar acum am inlocuit branza sarata cu cascaval
Ingrediente:
- ardei
- cascaval sau branza sarata
- pesmet
- faina de porumb
- oua
- condimente

Se iau ardeii, se coc, se curata de pielita, se scot cotoarele.
Se ia cascavalul se taie felii.In mijlocul fiecarui ardei se pune o felie de cascaval, se trec prin faina, apoi prin ou batut cu sare si piper, apoi prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se dau deoparte pe un servetel pentru a absorbi excesul de ulei si se servesc calzi.
Pofta mare!

Salata de fasole cu ton



Am mancat pentru prima data aceasta salata in Italia si mi se parea ciudat sa amesteci ton cu fasole dar dupa ce am mancat....mi-am zis ca o sa mai mananc cu siguranta!
Ingrediente:
- 2 cutii fasole boabe
- 2 cutii de ton maruntit in ulei
- 1 ceapa mare
- masline verzi fara samburi
- ulei, otet, sare

Se amesteca toate intr-un bol si iese o minunatie de salata.
Pofta mare!

Cipriana Bucur   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP