luni, 28 decembrie 2009

Chec pufos cu visine







Ingrediente:
- 4 oua
- 250 gr zahar
- 200 gr faina
- 5 linguri de apa
- 5 linguri de ulei
- visine( eu am pus visine la borcan cu zahar si o aspirina de asta vara)
- praf de copt
- zeama de lamaie
Si acum sa preparam
Separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile spuma f bine.
Punem cele 5 linguri de apa la fiert cand da in clocot punem zaharul si cand e gata siropul il adaugam peste albusurile batute spuma.
Amestecam bine bine si adaugam galbenusurile unul cate unul.
Adaugam uleiul si apoi praful de copt stins cu zeama de lamaie , amestecam bine si adaugam faina in ploaie .
Ungem 2 tavi cu ulei punem hartie de copt , turnam compozitia.
Pregatim cateva visine (cam 10) le dam putin prin faina si le bagam in compozitie.
Bagam in cuptorul gata incins tavile si lasam la foc potrivit 20-25 min(depinde de cuptor) .
Acest chec se poate face cu visine, simplu sau cu cacao.
Pofta mare!

1 comentarii:

Anonim

Mie foameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Cipriana Bucur   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP