marți, 15 decembrie 2009

Mere cu scortisoara

Varianta cu smantana dulce si dulceata de cirese negre
Ingrediente:- cateva mere mai mari
- o cutie de compot de anans bucati
- scortisoara
- miere de albine
- smantana si dulceata sau peltea(dupa preferinte)
Cum le preparam?
Scobim merele cu o lingura sau cutit punem miere de albine, apoi bucati de ananas din compot si presaram cu scortisoara . Pregatim o tava unde turnam sucul din compotul de ananas si apoi punem merele .Le dam la cuptor cam 15-20 de min (depinde de cuptor ) si se servesc simple sau cu smantana dulce(smantana batuta cu zahar ) si putem adauga peltea sau dulceata . Aceste mere le-am mai umplut si cu visine din compot sunt delicioase!
Pofta buna!

2 comentarii:

Irina (Bucataria Irinei)

Bine ai venit printre blogeri culinari! Te pup! Asteptam cat mai multe retete!

cdmitica

Vreau si eu :P

Cipriana Bucur   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP