luni, 4 ianuarie 2010

Racituri de porc

Recunosc ca nu ma dadeam in vant dupa racituri dar de cand am facut prima mea racitura voi manca mai des :)
Ingrediente:
1 rasol de porc
2 picioare de porc
legume( eu am pus 2 morcovi si 2 radacini de pastarnac si o ceapa mare)
sare si piper boabe dupa gust
usturoi
Curatam bine carnea, o spalam si o punem la fiert (eu am lasat la fiert 2 ore dupa care am adaugat legumele intregi si iarasi am lasat la fiert pana a inceput carnea sa se desprinda de pe os.Intre timp curatam cam 10 catei de usturoi si ii pisam.Carnea se curata de pe oase, se imparte in mod egal si se pune in farfurii sau boluri
In fiecare farfurie am pus felii de morcov si pastarnac, apoi se acopera cu zeama in care a fiert carnea, amestecata cu mujdei de usturoi strecurat si se da la frigider.
Pofta mare!

0 comentarii:

Cipriana Bucur   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP