Copanele la cuptor,cu unt si marar
-Pulpe/copanele (cate doriti)
-Unt cam 100 gr
-Usturoi 4-5 catei
-Marar
-Condimente
Se face o pasta din usturoi(pisat),unt ,marar si condimente
Se iau copanelele se spala ,si bagam sub pielita roata imprejur pasta facuta.Daca mai ramane putem da si pe deasupra.Le punem intr-un vas /tava, si bagam la cuptor.Cand consideram ca-s gata le scoatem si le servim
Pofta mare!
Merg fff bine servite cu cartofii cu smantana
2 comentarii:
Un sfat prietenesc, Cipriana: fotografia culinara trebuie sa puna in lumina ceea ce se afla in farfurie, nicidecum ce mai e pe langa ea...la cartofi te-ai descurcat, deci se poate.
O zi faina!
Da mersi pt sfat!Poti sa trimiti comentarii la ceea ce gatesc ar fi super ok ..nu toti suntem specialisti la foto!
Trimiteți un comentariu